Skip to main content
Samenwerken

Doe mee!

Komend najaar lanceren we een landelijke publiekscampagne over digitale nalatenschap.
Samen met jou zetten we dit belangrijke onderwerp op de kaart en maken we de impact van deze campagne zo groot mogelijk.

Man met rugzak en fiets op station die op smartphone kijkt, ondergaande zon.

Het team achter Oneindig Online werkt hard aan een grote publiekscampagne over digitale nalatenschap die in het najaar van 2024 gelanceerd wordt. Met deze campagne maken we mensen bewust van het feit dat zij een digitale nalatenschap hebben en wat ze kunnen doen om het goed te regelen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om de grootst mogelijke impact te maken, werken we samen met private, publieke en maatschappelijke organisaties. Klein en groot. 

Foto van jonge man die op een stoel zit en op zijn smartphone kijkt.

Als er iemand overlijdt, moeten nabestaanden allerlei administratieve zaken afhandelen. Omdat veel zaken steeds meer digitaal geregeld worden, krijgen ook steeds meer organisaties te maken met het afhandelen van digitale nalatenschappen. 

Uit gesprekken die wij hebben gevoerd met nabestaanden blijkt dat veel organisaties hun communicatie over dit soort zaken niet goed op orde hebben. Los van de publiekscampagne, proberen we daarom ook organisaties te wijzen op hun verantwoordelijkheid. 

Spreken onze plannen je aan? Neem dan gauw contact met ons op. Samen bereiken we meer!